ABB groepenkast 3 fase

Met een krachtige en veilige groepenkast ben je jarenlang verzekerd van een goed werkend elektrisch systeem in je woning of bedrijfspand. Een ABB groepenkast 3 fase is wat dat betreft een geweldige keuze. De groepenkasten van ABB staan alom bekend als uitermate degelijk en flexibel, dankzij het handige HAF systeem. Uiteraard voldoen ze aan de NEN 1010 en zijn ze KEMA-gekeurd. Ook krijg je standaard 5 jaar garantie. Bestel nu en laat je kast morgen (indien voor 17.00 besteld) gratis thuisbezorgen.

Filteren

Resultaat 1–16 van de 72 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 72 resultaten wordt getoond

ABB HAF groepenkast met 3 fase aansluiting – 10 groepen en meer

Houd er rekening mee dat een 3 fase groepenkast alleen kan worden gemonteerd op een 3 fase aansluiting (3x 220/230V of 380/400V). Voor 1 fase groepenkasten (220/230V) kan je hier terecht. Het fijne van een ABB HAF groepenkast is het Hafonorm (vandaar HAF) systeem. Dit is een Busboard systeem, voorzien van spanningsrails. Hiermee kan je later eenvoudig zelf extra componenten toevoegen, of uitbreiden met extra groepen.

ABB 3 fase groepenkast met krachtgroep en andere componenten

Onze ABB 3 fase groepenkasten worden volledig gemonteerd bij je thuis afgeleverd. Het enige wat jij dus nog hoeft te doen is hem (laten) ophangen en aansluiten. Je kunt bij ons kiezen uit een groot aantal samenstellingen en ook wat betreft aantal groepen heb je heel veel keuze. Vaak wordt gekozen voor tien of acht groepen, maar meer of minder is ook mogelijk. Naast de standaard aardlekschakelaars en installatieautomaten bieden wij ook de mogelijkheid om de groepenkast uit te rusten met aardlekautomaten. Daarnaast heb je uiteraard de optie om een of meerdere krachtgroepen, kookgroepen, beltrafo’s en een stopcontact te laten monteren.

ABB groepenkast 3 fase koop je voordelig bij Weltechniek

Weltechniek staat voor het allerbeste materiaal tegen de allerscherpste prijzen, en gaat voor het allerhoogste op het gebied van service. Zo krijg je bij ons altijd 5 jaar garantie op je ABB groepenkast met 3 fase aansluiting en beantwoorden we met plezier al jouw vragen over dit product of onze diensten. Ook mag je binnen 30 dagen gratis retourneren en bestel je voor 17.00? Dan bezorgen we jouw nieuwe groepenkast morgen al bij je thuis.