Dakkap

Dakkap nodig? Bij Weltechniek vind je hoogwaardige dakkappen voor ventilatie systemen, in alle maten, mét en zonder vogelgaas. De hoge kwaliteit van het gegalvaniseerde staal en de bijzonder degelijke constructie maken het tot een duurzame en budgetvriendelijke oplossing voor het voorkomen van regeninslag. Bestel nu en profiteer van gratis bezorging vanaf € 75,-!

Filteren

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Dakkap voor ventilatiekanalen

Om te voorkomen dat er regenwater, en daarmee vuil en grote hoeveelheden vocht, in je spiro ventilatiebuizen komt, werk je ze af met een dakkap. Deze kap bevestig je eenvoudig op het uiteinde van de spirobuis die via een dakdoorgang door het dak steekt. Zo creëer je als het ware een paraplu voor het ventilatiesysteem: de lucht houdt vrij spel, maar hemelwater kan er niet meer in.

Ook spiro dakkappen met vogelgaas en waterrand

Al onze dakkappen zitten uiterst solide in elkaar. Ze zijn vervaardigd uit topkwaliteit gegalvaniseerd staal en de eenvoudige constructie blinkt uit in degelijkheid. Daardoor krijgen weer en wind ook op de kap zelf geen vat. De kappen roesten dan ook niet en gaan vele jaren mee. Je kunt bij Weltechniek kiezen uit twee soorten. We hebben de traditionele ‘Chinese hoed’ dakkappen en kappen voorzien van vogelgaas en waterrand. Het voordeel van deze tweede variant is dat hij nóg beter beschermt tegen spattend water, en tegen vogels en ander (on)gedierte.

Leverbaar in alle afmetingen

Via onze webshop bestel je jouw dakkappen snel en eenvoudig in alle gangbare diametermaten. Houd er rekening mee dat de genoemde maat betrekking heeft op de diameter van de luchtbuis waarop je het onderdeel monteert. Heb je een maat nodig die niet tussen onze standaardmaten staat? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Dakkap voor ventilatie kopen bij Weltechniek

Zoals al je professionele spiromateriaal, bestel je jouw spiro dakkap voor ventilatie natuurlijk ook bij Weltechniek. Wij zijn hét online adres voor alles wat met water-, elektriciteit- en luchttechniek te maken heeft. Bezorgen doen we gewoon gratis (vanaf € 75,-), net als op Champions League niveau antwoord geven op al jouw vragen!