Schneider groepenkast 3 fase

Met een Schneider groepenkast 3 fase in de meterkast, ben je jarenlang gegarandeerd van een goedwerkende en bovenal veilige elektriciteitsvoorziening in je woning of bedrijfspand. De KEMA-gekeurde groepenkast wordt helemaal afgemonteerd thuis bij je af geleverd, zodat jij (of je installateur) hem alleen nog moet ophangen en aansluiten. Kies hieronder de configuratie die je nodig hebt en bestel direct om hem morgen (indien op voorraad en voor 17.00 besteld) al in huis te hebben.

Filteren

Enig resultaat

Enig resultaat

Schneider groepenkast met 3 fase aansluiting

Onze 3 fasen groepenkasten van Schneider Electric zijn geschikt voor iedere 3 fase aansluiting (dus 3x 220/230V of 380/400V). Heb je een 1 fase aansluiting (220/230V)? Kies dan een 1 fase groepenkast. De groepenkasten voldoen allemaal aan de NEN 1010 norm en zijn verkrijgbaar in een groot aantal configuraties. Naast het aantal groepen of aardlekautomaten kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een extra fornuisgroep, een beltrafo, een krachtgroep en/of een geïntegreerd stopcontact.

Over Schneider Electric groepenkasten

Schneider Electric is wereldwijd één van de grootste producenten van groepenkasten en bijhorende componenten voor laagspanningsinstallaties. Het Franse bedrijf bestaat al meer dan 185 jaar en heeft inmiddels meer dan 135.000 werknemers in meer dan 100 landen, waaronder in Nederland. Wij zijn dan ook trots dat we jouw groepenkasten en componenten van dit fantastische merk mogen aanbieden!

Schneider groepenkast 3 fase koop je voordelig bij Weltechniek

Het beste materiaal voor de professionele elektricien én de handige-doe-het-zelver vind je bij Weltechniek. Naast groepenkasten van topmerken als Schneider, Gacia en ABB, verkopen we ook losse componenten, kabels en kabelverbindingen. Alles om jouw werk makkelijk te maken. En heb je een vraag over de Schneider groepenkast 3 fase, of een ander product? Aarzel dan niet contact op te nemen. Wij helpen je met plezier.