Inblaasfilter

Met onze inblaasfilters is er nooit een vuilte aan de lucht. De hoogwaardige inblaasfilters van Weltechniek zijn de ideale oplossing voor het filteren van stof, ongedierte en vuil uit je lucht- en ventilatiekanalen. Kies hieronder de maat die je nodig hebt en bestel direct om je filter direct gratis (vanaf € 75,-) te laten bezorgen!

Filteren

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Houd stof en ongedierte uit een ventilatiesysteem

Inblaasfilters voorkomen dat stof en ongedierte in het luchtsysteem of ventilatiekanaal terecht komen. De eenvoudig te plaatsen filters, gemaakt van verzinkt staal, zijn eenvoudig te plaatsen. In het filter is een wegwerp fleece-stoffilter gemonteerd, waarmee stof wordt opgevangen. De stofvanger kun je zelf eenvoudig vervangen of reinigen met water. In de webshop van Weltechniek.nl vind je inblaasfilters in diverse afmetingen, met diameters van 100mm tot 500mm. De ronde aansluiting sluit naadloos aan op lucht- en ventilatiesystemen. Dit geldt voor zowel flexibele ventilatieslangen als spirobuizen.

Ruim assortiment, de beste prijs, snelle levering

Of je nu op zoek bent naar nieuwe inblaasfilters voor jouw ventilatiesysteem of bezig bent met het plaatsen van een luchtkanaal voor comfortabel en fijn wonen en werken: Weltechniek.nl is jouw betrouwbare en flexibele partner. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan spiromateriaal. Mis je een product of is het artikel dat jij nodig hebt net uitverkocht? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je direct bij het vinden van een passende oplossing voor jouw luchtwensen.